TOTAL INSPIRE SRL
Limba:

Anunturi

TERMENI SI CONDITII

23/02/2010 23:51

Contract pentru servicii web oferite online

 

Document cu valoare de contract, este reglementat de prevederile legii contractului la distanta si cea a comertului electronic: ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la Distanta LEGE nr.365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic

 

Capitolul 1. Notiuni Introductive

Prezentul contract se incheie intre :

TOTAL INSPIRE SRL (administratorul site-urilor www.domenii-ieftin.ro, www.crearesite.com , www.crearesite.ro , www.totalinspire.ro ,  sau a altor site-uri mentionate detinute de TOTAL INSPIRE SRL si mentionate aici : http://www.crearesite.com/pay.php ) , cu sediul social in Bucuresti, str. Aleea Cetatuia,nr 1,sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti, sub nr. J40/539/2005, Cod Identificare Fiscala 17116752, Cod IBAN: RO80RNCB0289001187560001 deschis la Banca BCR - Suc. Lujerului si Cod IBAN: RO78BREL0002000021100100 deschis la Banca Libra Bank - Suc. Iuliu Maniu , in calitate de Furnizor servicii web

si

Persoana Fizica/Persoana Juridica care se inregistreaza in site lansand comenzi online,  denumit in continuare Client .

Prin accesarea unui site detinut de TOTAL INSPIRE SRL sunteti de acord si va obligati sa respectati in totalitate termenii documentului de mai jos asupra caruia se considera ca ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti site-ul nostru si sa nu mai accesati acest site. Orice comanda depusa pe www.domenii-ieftin.ro , www.crearesite.com sau accesarea si lansarea unei comenzi pe un alt site detinut de TOTAL INSPIRE SRL va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.


Prin "Comanda" se intelege cererea adresata catre TOTAL INSPIRE SRL de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita servicii web (web design,gazduire web, inregistrare domenii sau promovare web) prin intermediul site-urilor TOTAL INSPIRE.
Prin "Client" se intelege orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda online pe site-urile noastre si prin crearea unui cont de client la: www.crearesite.com/whmcs , indiferent prin intermediul carui domeniu detinut de societatea noastra s-a ajuns in platforma de inregistrare.
Prezentul document defineste cadrul in care TOTAL INSPIRE SRL este de acord sa furnizeze produse si servicii Clientului, si reprezinta un acord intre TOTAL INSPIRE SRL si Client, astfel incat utilizarea serviciilor prestate de TOTAL INSPIRE SRL presupune acceptarea si conformarea Clientului la termenii prezentului Contract.


Capitolul 2. Obiectul si valoarea contractului
Obiectul contractului il constituie furnizarea de servicii web (web design,administrare site-uri realizate doar de catre TOTAL INSPIRE SRL, gazduire web, inregistrare domenii sau promovare web) de catre TOTAL INSPIRE SRL catre CLIENT, in urmatoarele conditii:
a) Descrierea serviciilor va fi afisata permanent pe site-urile noastre (www.domenii-ieftin.ro, www.crearesite.com ,www.totalinspire.ro - sau in alte site-uri detinute de TOTAL INSPIRE SRL)
b) Tarifele aferente serviciilor sunt afisate pe site-urile noastre, putand fi insa modificate fara o notificare in prealabil a clientului.
La cererea de inregistrare a domeniilor, Clientul se obliga sa respecte conditiile impuse de registrari (Compania care are logistica si dotarea necesara si este licentiata pentru a inregistra nume de domenii) dupa cum urmeaza:
- Politica inregistrare domenii internationale
- Regulile de Inregistrare pentru Domenii.ro.
- Contractul de inregistrare pentru Domenii.ro.
La pachetele de gazduire, clientul nu va utiliza spatiile web in scopuri ilicite si nu va utiliza generatoare de trafic.
La pachetele de promovare web, clientul va pune la dispozitia TOTAL INSPIRE SRL informatiile solicitate si necesare pentru promovarea web conform comenzii efectuate.
In realizarea site-urilor web, clientul este unic raspunzator asupra corectitudinii informatiilor afisate in site.
Valoarea contractului este suma inscrisa in factura proforma emisa automat, fiind mentionat si ciclul de plata.Capitolul 3. Durata contractului
Prezentul contract intra în vigoare in momentul inregistrarii online a Clientului prin intermediul formularului de inregistrare de la adresa: http://www.crearesite.com/whmcs/register.php , fiind valabil 12 luni, si se prelungeste automat prin tacita reconductiune pentru intervale de timp de cate 12 luni, daca nici una dintre parti nu ataca prezentul contract cu minimum 15 zile inainte de data expirarii lui sau prin solicitarea acestui lucru din contul de client online ce se regaseste la www.crearesite.com/whmcs .Capitolul 4. Comenzi, modalitati si termene de plata
Comenzile se vor face numai online, accesand contul de client creat pe unul din site-urile noastre.
Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor si sau/produselor comandate in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
Clientul are obligatia sa introduca in formularele de comanda date complete, corecte si reale, neindeplinirea acestei obligatii atragand dupa sine anularea comenzii si/sau stergerea contului Clientului. TOTAL INSPIRE SRL nu poate fi sub nici o forma facut raspunzator pentru neplacerile ce pot fi cauzate de furnizarea de catre Client a unor date care nu sunt complete, corecte si reale.
Prin bifarea casetei "Am citi si sunt de acord cu Termenii si conditiile" si apasarea pe butonul
"Continua", beneficiarul declara ca a furnizat date corecte, complete si actuale si ca este de acord cu termenii acestui acord.
Dupa finalizarea comenzii o factura proforma in format electronic este emisa automat si se trimite catre adresa de e-mail TOTAL INSPIRE SRL  introdusa in formularul de inregistrare iar o versiune pe suport fizic se poate furniza Clientului la cererea acestuia.

Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii pentru serviciul sau produsul comandat. Aceasta factura proforma nu are valoare contabila.
Plata se va efectua anual pentru servicii de hosting, inregistrare domenii internationale sau administrare site web sau Plata se efectueaza o singura data pentru servicii web design sau inregistrare domenii .ro, in avans catre TOTAL INSPIRE SRL, in termen de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma, in contul RO80RNCB0289001187560001 deschis la Banca BCR - Suc. Lujerului sau RO78BREL0002000021100100 deschis la Banca Libra Bank - Suc. Iuliu Maniu.
Ne rezervam dreptul de a suspenda orice comanda sau cont de client online dupa trecerea a 3 zile lucratoare fara ca plata datorata sa fi fost efectuata sau daca datele introduse sunt suspecte.
Preturile din prezentul acord sunt exprimate in lei (RON), in valoare neta (TVA 0%). Preturile afisate in site in timpul procedeului de comanda sunt exprimate in RON, factura generata fiind exprimata in RON.
Emiterea facturii fiscale se va face dupa confirmarea platii facturii proforma si va fi expediata catre Client prin e-mail nu mai tarziu de ziua de 15 a lunii urmatoare lunii in care a fost efectuata plata.
Inceperea furnizarii serviciului de gazduire web catre Client si/sau inregistrarea, rezervarea sau prelungirea domeniului web comandat sau a altui serviciu web comandat de catre Client se face in 48 de ore de la intrarea sumei (integral sau partial) datorate in unul din conturile mentionat mai sus, si nu mai tarziu de 30 zile .
Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor prestate de TOTAL INSPIRE SRL in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate, sau in cazul in care va efectua o plata partiala pentru factura proforma emisa de TOTAL INSPIRE SRL se obliga sa efectueze plata integral pana la momentul in care TOTAL INSPIRE SRL
finalizeaza prestarea serviciilor mentionate pe factura proforma emisa catre beneficiar, beneficiarul neputand insa intarzia plata integrala mai mult de 15 zile de la data emiterii facturii proforme .

Pentru intarzieri de plata, TOTAL INSPIRE SRL poate aplica penalizari de 0,5%/zi , penalizarile urmand a fi facturate dupa incasarea integrala a contravalorii facturilor deja emise.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati online. Daca nu sunteti incantat de serviciile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului/serviciului. Renuntarea nu se poate efectua in cazul serviciilor furnizate in baza comenzilor : inregistrare domenii web, servicii web design furnizate.
Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". TOTAL INSPIRE SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau taxele intervenite la procesare plati online.
"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Capitolul 5. Drepturile si obligatiile partilor
a) Drepturile si obligatiile TOTAL INSPIRE SRL
TOTAL INSPIRE SRL se obliga sa asigure, in functie de comanda emisa de catre beneficiar :
1. rezervarea si inregistrarea de domenii web, in cazul inregistrarii de domenii web , conform comenzii, TOTAL INSPIRE nu-si asuma raspunderea asupra disponibilitatii domeniilor care urmeaza a fi inregistrate, domeniile putand fi inregistrate in intervalul de la lansarea comnzii de inregistrare de catre Client si momentul platii serviciului;
2. gazduirea web , furnizand clientului pachetul de gazduire comandat cat si datele de acces la acesta – in cazul comenzii unui pachet de gazduire ;
3. servicii web design , creare site-uri web sau servicii de administrare site-uri web;
4. promovarea site-ului clientului conform specificatiilor din comanda primita;
TOTAL INSPIRE SRL se obliga sa asigure confidentialitatea parolelor de acces ale Clientului si sa remedieze problemele de natura tehnica ce impiedica functionarea normala a serviciului de gazduire web si care revin atributiilor TOTAL INSPIRE SRL (probleme tehnice ale serverului, configurari incorecte realizate de TOTAL INSPIRE SRL, aspecte
necorespunzatoare cu cele prezentate in acest contract).
TOTAL INSPIRE SRL nu are dreptul sa modifice web site-ul Clientului fara solicitarea acestuia, orice modificare de web design presupunand un cost din partea clientului.
TOTAL INSPIRE SRL are dreptul de a inceta prestarea serviciului in cazul neplatii facturilor in termen de 15 zile lucratoare de la emiterea acestora sau a nerespectarii conditiilor contractului de catre Client.
TOTAL INSPIRE SRL se obliga in realizarea site-urilor web in conformitate cu solicitarea initiala a clientului prin efectuarea Comenzii online, din platforma de client de la www.crearesite.com/whmcs sau prin comenzi emise prin e-mail.
TOTAL INSPIRE SRL nu este raspunzatoare de : defectiuni de orice natura (ce sunt independente de noi) a serverelor – in cazul gazduirii web, de refuzul inregistrarii domeniilor web – in cazul in care nu sunt respectati termenii de inregistrare a domeniilor , de modificarea solicitarilor pe parcursul dezvoltarii de site-uri web si care nu pot fi realizate sau nu fac parte din serviciile solicitate initial.
TOTAL INSPIRE SRL pune la dispozitia clientilor servere proprii pentru furnizarea serviciilor de gazduire web, asigurand uptime de minim 95%, insa nefiind raspunzatoare daca din diferite motive
In cazul inregistrarii domeniilor .ro, TOTAL INSPIRE SRL nu va restitui clientului contravaloarea incasata pentru inregistrarea de domenii .ro. Deasemenea, in cazul in care sunt inregistrate domenii internationale, TOTAL INSPIRE SRL nu va putea restitui contravaloarea domeniilor facturate si incasate. Clientul este unic raspunzator de alegerea si corectitudinea denumirii adreselor web cat si asupra continutului afisat in paginile web afisate pe domeniile detinute de el.
In cazul in care sunt facturate si incasate servicii web, contravaloarea serviciilor nu va fi restituita de catre TOTAL INSPIRE SRL sub nici o forma, daca au fost prestate serviciile catre respectivul beneficiar. In cazul in care Clientul efectueaza plata in avans pentru servicii care urmeaza a fi prestate de catre TOTAL INSPIRE SRL insa pana la finalizarea furnizarii serviciilor, Clientul din diverse motive nu mai doreste serviciile comandate , TOTAL INSPIRE SRL va restitui catre beneficiar suma incasata, minus un procent de minim 15% din valoarea totala – reprezentand cheltuieli intervenite in prestarea respectivelor servicii***.
***valabil pentru servicii web design
b) Drepturile si obligatiile Clientului.
Clientul are dreptul de a semnala eventualele nereguli sau erori care impiedica buna functionare a site-ului, si care tin de gazduirea acestuia - in cazul serviciilor de hosting.
Clientul nu poate transfera drepturile si/sau obligatiile ce ii revin prin prezentului contract fara acordul scris al TOTAL INSPIRE SRL, iar noul Client va trebui sa accepte in scris indeplinirea obligatiilor contractuale fata de TOTAL INSPIRE SRL.
Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii confidentiale. Daca exista orice suspiciune ca aceste informatii sunt compromise Clientul trebuie sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand serviciul support.
Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control clienti, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre Client a actualizarilor necesare, sau daca acesta nu a apelat la firma noastra pentru respectivele
modificari.
Clientul se obliga sa nu foloseasca serverele TOTAL INSPIRE SRL si/sau serviciul de gazduire web furnizat sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :
- Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
- Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti
- Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
- Activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, warez (mp3, avi, muzica, filme, programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie), etc.
- Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura
- Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
- Websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing) - Jocuri Piramidale
- Sisteme Topsite sau Ranking
- Orice continut considerat de TOTAL INSPIRE SRL ca fiind daunator
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru promovarea oricarui site, serviciu sau produs, utilizand serverele TOTAL INSPIRE SRL sau prin serverele unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de TOTAL INSPIRE SRL va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al Clientului, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.
Serviciul de gazduire web poate fi intrerupt fara notificare prealabila in cazul in care Clientul utilizeaza urmatoarele scripturi, programe sau servicii pe serverele TOTAL INSPIRE SRL:
- IRC (mirc, mirc bots, etc)
- Anonimizator
- Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control
- gazduire e-mail gratuit
- free download si/sau free upload (download si/sau upload gratuit)
- hub-uri peer 2 peer (DC++, etc)
- audio/video streaming sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile online
- orice fel de jocuri online
- servere de jocuri
- stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere .exe sau alte fisiere care nu au legatura cu siteul Clientului sau nu sunt folosite in cadrul siteului, etc).
Clientul are responsabilitatea de a-si downloada propriile backup-uri din panoul de control si a le pastra in cazul in care in urma unor eventuale distrugeri neprevazute a serverelor, vor fi solicitate pentru restaurare.
Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata in relatia cu personalul TOTAL INSPIRE SRL, sa nu solicite suport tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de TOTAL INSPIRE SRL, in caz contrar, contul de gazduire sau serviciul furnizat poate fi suspendat fara notificare prealabila.
Clientul este de acord sa nu foloseasca excesiv resursele serverului. In cazul in care contul de gazduire web al Clientului utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.), TOTAL INSPIRE SRL poate lua masuri de corectie prin inchiderea de procese, dezactivarea si/sau suspendarea contului de gazduire, etc., pentru a mentine stabilitatea si in general buna functionare a serverului.
In unele cazuri conturile sunt suspendate automat, de catre scripturi/programe de control si monitorizare instalate pe server, fara interventie umana, cand se atinge limita resurselor alocate.
Clientul poate sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea resurselor pe care le are alocate , prin comanda unui pachet de hosting superior, pentru a evita suspendarea contului de gazduire web.
Constituie responsabilitatea Clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita imbunatatirea pachetului pentru a evita astfel suspendarea contului pentru depasirea resurselor alocate.
Modificarea pachetului actual al clientului catre un pachet marit, se face prin plata integrala a contravalorii noului pachet, noul pachet avand valabilitatea de 12 luni de la data schimbarii .
Clientul nu are voie sa foloseasca mai mult de 2% pe zi din puterea de procesare a procesorului (Central Processing Unit – CPU) serverului, 3% din memoria RAM pe zi, sa ruleze mai mult de 10 procese simultane per user, sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 20% din puterea CPU la un moment dat sau sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 16MB din memoria RAM la un moment dat. Bazele
de date sunt limitate la maxim 16 conexiuni simultane cu un timp maxim de interogare ( query time ) de 8 secunde.
Scripturile programate cronologic (Cron jobs) nu pot fi executate si/sau rulate la intervale mai mici de 15 minute, in caz contrar ele vor fi moderate automat sa ruleze la intervale de cel putin 15 minute. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.), contul poate fi suspendat pentru a mentine buna functionare a serverului.

Capitolul 6. Politica de confidentialitate
TOTAL INSPIRE SRL poate solicita Clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.
TOTAL INSPIRE SRL poate colecta urmatoarele date de la vizitatorii siteului http://www.crearesite.com , http://www.domenii-ieftin.ro: ora de acces, durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, ISP hostname.
TOTAL INSPIRE SRL poate folosi datele solicitate Clientilor pentru intocmirea unor contracte sau pentru intocmirea facturilor fiscale pentru produsele si serviciile furnizate catre Client.
In cazul in care un Client al TOTAL INSPIRE SRL comanda prin intermediul siteului http://www.crearesite.com,  http://www.domenii-ieftin.ro sau a altui site detinut de TOTAL INSPIRE SRL si mentionat in prezentul contract , inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web,va fi necesara furnizarea datelor Clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers -ICANN - pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) - pentru domenii avand extensia ".ro".
TOTAL INSPIRE SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor. Informatiile Clientului pot fi accesate de Clientul respectiv si de catre TOTAL INSPIRE SRL pe baza unui username si a unei parole care difera de la client la client.
Politica de confidentialitate TOTAL INSPIRE SRL este in conformitate cu prevederile legilor in vigoare.

Capitolul 7. Raspunderea limitata
TOTAL INSPIRE SRL nu poate fi considerata responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru sau in cazul problemelor survenite la servere din cauza atacurilor hackerilor, a dezastrelor naturale, problemelor tehnice sau orice problema survenita fara vointa noastra. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.
Clientul este de acord sa garanteze si sa considere TOTAL INSPIRE SRL nevinovata in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune Clientului.


Capitolul 8. Incetarea contractului
Contractul se poate rezilia cu acordul ambelor parti, in termenul de valabilitate, fara plata de daune, daca au fost achitate integral obligatiile. Contractul este considerat odata cu inchiderea contului online de client.Capitolul 9. Dispozitii finale
TOTAL INSPIRE SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor contractuale de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de TOTAL INSPIRE SRL.
TOTAL INSPIRE SRL nu va fi responsabil pentru informatiile afisate pe site-ul Clientului. Responsabilitatea pentru aceste informatii apartine exclusiv Clientului.
In cazul incetarii serviciilor ca urmare a nerespectarii contractului de catre Client, TOTAL INSPIRE SRL nu este responsabil cu despagubirea Clientului pentru platile efectuate.
Prevederile prezentului contract sunt guvernate de legea romana iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia în caz de litigiu.
Orice neintelegeri rezultand din derularea prezentului contract se vor solutiona pe cale amiabila. In situatia in care nu se ajunge la o solutie pe aceasta cale, partile se vor adresa instantelor romanesti competente.
Clientii trebuie sa tina cont de faptul ca prin incalcarea prezentelor prevederi pot raspunde penal sau civil in fata legii.
Orice comanda lansata catre TOTAL INSPIRE SRL presupune acceptul dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor enumerati in acest document.SC TOTAL INSPIRE SRL

Data ultimei actualizari: 02 Noiembrie 2010

_________________________________________

 

Politica de confidentialitate
SC TOTAL INSPIRE SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la serviciile noastre.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc TOTAL INSPIRE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

UTILIZAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA
Vom utiliza si analiza informatiile pe care le colectam pentru a onora comenzile primite de la dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, imbunatati si dezvolta afacerea noastra. In special, putem utiliza informatiile dumneavoastra pentru a efectua livrarea produselor comandate, pentru a va contacta si a afla parerea dumneavoastra despre produsele si serviciile noastre si in scopuri de marketing.

DEZVALUIREA/ STOCAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA
Informatiile pe care ni le oferiti vor fi pastrate in siguranta.Garantam netransferarea informatiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web catre parti terte.

ADRESA IP SI FISIERE COOKIES
Putem strange informatii despre calculatorul dumneavoastra inclusiv, daca sunt disponibile, adresa dumneavoastra IP, tipul sistemului de operare si al programului de navigare, pentru administrare si pentru raportarea informatiilor cumulate in scopuri de marketing. Acestea sunt date statistice despre activitatea dumneavoastra de navigare si nu permit identificarea dumneavoastra.

Fisierele cookies sunt cantitati mici de informatii pe care le memoram in calculatorul dumneavoastra pentru a va permite o experienta de cumparare usoara, memorand sesiunea de logare si produsele adaugate in cos pe parcursul aceleasi sesiuni pana la momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru . Ne permit de asemenea sa urmarim traficul pe site-ul nostru si sa personalizam continutul site-ului pentru dumneavoastra. Puteti sa modificati setarea calculatorului pentru a respinge fisierele cookies prin activarea setarilor din browser desi, in acest caz, exista posibilitatea sa nu puteti utiliza anumite functii de pe site-ul nostru.

SECURITATEA SI STOCAREA DATELOR
Utilizam masuri de securitate pentru a va proteja informatiile de accesul persoanelor neautorizate si impotriva procesarilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor si deteriorarilor. Vom pastra informatiile dumneavoastra pentru o perioada de timp nedeterminata.
Aveti acces la contul de client/datele dumneavoastra pe care il creati la inregistrarea in site-ul nostru, puteti modifica datele,puteti lansa comenzi sau puteti urmari comenzile efectuate. Accesul la contul de client il veti face prin utilizarea adresei de e-mail specificata la inregistrarea in site si o parola, pe care va rugam sa o pastrati in siguranta.

<< Inapoi

Citire RSS Feed


Powered by WHMCompleteSolution

Logare client

Email

Parola

Memoreaza

Cauta